Q: Vilka systemkrav har iOrdning?

macOS 10.11 eller senare. iOrdning finns varken till iOS eller till Windows.

Q: Vad kostar det?

179 kr inkl. moms för 3 månader, eller 499 kr inkl. moms för helår.

Q: Vad händer när prenumerationen tar slut?

Du behöver en aktiv prenumeration för att kunna skapa fler än 10 verifikationer och 10 fakturor. I övrigt har du tillgång till alla funktioner i programmet utan en prenumeration, inkl. att se rapporter och att exportera SIE-filer.

Q: Hur gör jag för att uppgradera från en tidigare version av iOrdning?

Ladda ner nya iOrdning från Mac App Store och öppna programmet. Din bokföring lagras i ett separat dokument, ”bokföringsfilen”, vars namn och plats du själv valde första gången du sparade bokföringen. Du kan öppna denna fil i version 7 med menyn Arkiv > Öppna. När du öppnar den konverteras den till ett nytt format och kan därefter inte öppnas i den tidigare versionen. Om du vill ha möjlighet att återgå bör du spara undan en säkerhetskopia först.

Q: Vad är nyheterna i version 7?
Q: Vad kostar det att uppgradera till version 7?

I och med iOrdning 7 har vi gått över på en prenumerationsbaserad affärsmodell och erbjuder därför inte längre något speciellt uppgraderingspris. För kunder som köpt iOrdning eller en uppgradering till iOrdning under de senaste två åren har vi en övergångslösning, som vi skickat ut mail om till berörda kunder under slutet av 2016. Detta gäller tyvärr inte kunder som köpt version 5 eller 6 på Mac App Store.

Q: Var hittar jag Mallredigeraren?